Hej Kamrater!
Nu är vi på väg mot den tid som vi alla gillar så mycket, vintern!
Vi har fått lite snö, men jag tror att det kommer försvinna helt igen innan den kommer för att stanna för vintern. Vi vill ju gärna ha riktigt kyla först så isarna lägger och blir säkra och fina. Kanske hinna med lite skridskoåkning på en spegelblank sjö, eller stunden att krypa ut på första isen för lite isfiske, magiskt! Sen kan det börja dumpa snö.
Närmast framför oss har vi Skoterns dag den 30 oktober och den ska vi väl fira tycker vi! I vanliga fall brukar jag åka runt till olika skoterhandlare och informera samt sälja förköp på skoterpass för kommande säsong. Tyvärr får jag inte till det tidsmässigt i år. Så i stället så erbjuder vi förköp på annat sätt.
Ni betalar in summan, 1700kr1234 67 1236 (Frostvkens skoterklubb AB) Efter detta tar ni en skärmbild på betalningen och skickar till mig med adress på vart ni vill få den skickad. Ni får den alltså hem i brevlådan, bra va?! Ni skickar era uppgifter till: marikawestberg@gmail.com (Jag kommer dock att vara bortrest under ca 2 veckor i november, så få inte panik om inte kortet kommer så fort.) Förköp kommer erbjudas fram till julafton, efter det är det ordinariepris som gäller, 1900kr.
Vi vill passa på att tacka för alla ansökningarna till vinterns anställningar. Härligt att se att så många vill jobba tillsammans för en hållbar skoterturism i Frostviken. Det ser vi som väldigt positivt. Information om säsongens öppettider på Skoterinfo kommer senare, likaså får ni i vanlig ordning information om när vi öppnar upp det kommunala regleringsområdet. Tills dess är allt stängt.
Nu hoppas vi på kyla och alla kan börja träna på era specialare till moves på snödansen!
Väl mött i vinter!