Valborgsmässoafton och långhelg! Inte säsongens sista inlägg men nog så viktigt för att ni ska ha koll på läget!
Pistmaskinen har gjort sin sista arbetsinsats för denna vinter och kommer nu att servas upp inför sommarparkeringen. Nypistat och nysladdat på några sträckor som är hårt belastade, jobb utfört av ideella, tusen tack. Om ni nu kör riktigt fint så kommer det kunna hålla så länge som vi tillåter körning, underhållet av lederna minskar kraftigt nu. Snart kan säsongen vara över.
Noteras bör att båda överfarterna på Vållån är nu öppna med fritt vattenflöde, så det är dåliga alternativ att köra där. Dessa överfarter är mellan punkt 38-39, samt 39-40.
Jag vill beklaga till alla de som försökt ringa till jobbtelefonen men inte fått svar, den är inte att lita på har jag märkt. Det rullade in många nya meddelanden från telefonsvararen igår om missade samtal, ända från 2 april. Beklagar stort!
I morgon 1 maj är sista dagen som Skoterinfo i Jormvattnet är öppet, så passa på att handla i butiken. Handla oljor, remmar, stift eller vad ni tror kan vara bra att ha i helgen samt köp era skoterpass här eller online.
Trevlig valborg, kör försiktigt och njut av vårvintern!
Må gott!
mvh Marika